Cautare

11813 de rezultate pentru "stiri protv accidente rutiere in bucuresti" (5.76 secunde)
La data de 13 martie 2010, in jurul orei 18:10, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in Piata Victoriei, sectorul 1, pe M. Razvan de 22 de ani, din Bucuresti, care conducea o motocicleta marca Kawasaki fara a poseda permis de conducere.
La data de 6 aprilie 2011, ora 18.45, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe B. DANUT de 31 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str.
La data de 29 aprilie 2011, ora 02:20, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe M. Valentin de 36 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str.
La data de 09 iulie 2011, in jurul orei 02:50, politisti din cadrul Sectiei 13, l-au depistat pe bd. ... Laurentiu de 19 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Dacia 1310, fara a poseda permis de conducere.
1947, Bucuresti - d. ... 1995, Bucuresti Poeta, eseista. ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti. ... 1985-1989), realizator la Redactia Culturala a Televiziunii Romane (pana in 1995).
Aproape 70 de strazi din administrarea Primariei Municipiului Bucuresti vor avea sens unic.Introducerea sensurilor unice ar putea rezolva si problema parcarilor de resedinta, sustin reprezentantii Municipalitatii. STIRI.COM.RO: ZECI DE STRAZI SI BULEVARDE, SENSURI UNICE DIN AUGUST IN CAPITALA Soferi, nu va faceti griji!
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
Reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta au tras linie, la finele primului semestru al anului si au prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, realizarile avute.
Asigurarea RCA poate ajunge la 1000 de euro Piata RCA din Romania risca sa se blocheze daca sumele platite de asiguratori sub forma de daune materiale si, mai ales, pentru vatamari corporale si decese vor continua sa creasca in ritmul actual, arata, pentru ECONOMICA.NET, unul dintre cei mai experimentati specialisti in domeniu.
Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.
Suntem, din nou, pe primul loc, intr-un top european care nu ne face cinste, respectiv: numarul de decese in urma accidentelor rutiere, in 2021.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani.
Conform statisticilor publicate de Comisia Europeana, anul trecut, aproximativ 20.600 de persoane au murit in urma accidentelor rutiere, fiind vorba, fata de 2021, de o crestere de 3%.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Educatia sanitara si educatia rutiera esentiale pentru dezvoltarea copiilor ", pe care o puteti citi in continuare.
SOFERII VOR FIERBE in suc propriu ! ... - In cazul in care un sofer nu isi achita amenda in termen de 30 de zile, permisul de conducere ii este suspendat.
Laura Gal) Politistul rutier din Bihor devenit celebru dupa ce a postat pe Facebook selfie-uri in care anunta prezenta radarului in trafic este cosmarul soferilor profesionisti care incearca sa scape de cozile de pe DN1, din Vama Bors, intrand pe drumuri interzise ca sa poata iesi mai repede din tara prin Vama Bors.
Zona McDonald’s din Craiova s-a transformat treptat în târg de vânzari auto, iar primaria nu face nimic, desi stie de problema. Masinile cu anunt de vânzare în geam, parcate de o parte si de alta a strazii, au fost prea „discrete“ ca functionarii publici sa ia vreo masura.
Peste 11.000 de transportatori vor protesta, miercuri si joi, intre orele 10:00 si 15:00, in fata sediului Executivului, solicitand o hotarare de guvern prin care firmele de transport neautorizate sa fie amendate, prelungirea autorizatiilor pana in 2016 si o lege unica a transporturilor.
Marea doamna a teatrului si filmului romanesc Rodica Popescu Bitanescu a prezentat, cu verva si umor, editia din acest an a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere. ... In primul rand, am aflat cum l-a cunoscut in urma cu mai mult de 4 decenii pe pe viitorul sau sot.
Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, a oferit recent o serie de lectii de siguranta rutiera, in cadrul programului educational Mobile Kids - initiativa Daimler, cu traditie si implementare la nivel international.
google-analytics.com